Uhked eramud otsivad kosilasi

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskerakonna valimisreklaamid on sageli vaidlusi tekitanud. Pildil aastatetagune K-kohukese reklaam.
Keskerakonna valimisreklaamid on sageli vaidlusi tekitanud. Pildil aastatetagune K-kohukese reklaam. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Peaministri poole kuupalga ehk 40 000 krooni eest saab üürida endale Eestis kõige kallima müügis oleva eramu, maja ostuks tuleb välja käia 29 miljonit krooni.


Äripäev reastas kõige kallimad müügis olevad eramajad ja küsis nende omanikelt, miks nad äsja valminud, eksklusiivse ja kallitest materjalidest punutud pesa müüki on pannud.



Ehkki ükski omanik rahapuudust põhjuseks ei too, võib omanike firmade tausta vaadates järeldada, et losside ülalpidamine käib ka rikastele üle jõu.

Kõige kallim müügis olev eramaja kuulub K-kohukese loojale ja paljude Keskerakonna reklaamide idee autorile Mark Eiknerile. Kolmekorruseline luksusvilla asub Rohuneeme tee ääres ja selle müügihind on 29 miljonit krooni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles