Ravimiamet lõpetas Tamro suhtes väärteomenetluse

Kalev Aasmäe
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ravimiamet algatas Tamro suhtes väärteomenetluse.
Ravimiamet algatas Tamro suhtes väärteomenetluse. Foto: Peeter Langovits

Ravimiamet lõpetas tänavu septembris algatatud väärteoasja Tamro suhtes, kuna menetluse käigus ei leitud ettevõtte tegevuses väärteotunnuseid.

Tamro Eesti tegevjuhi Tiina Kadaku sõnul soovis Ravimiamet kontrollida ettevõtte aruandlust veendumaks, et ravimite apteegile müümise ja sealt ravimite tagasiostmise käigus ei oldud rikutud ravimikäitlemiseeskirju.

«Selgitasime Ravimiametile, et me pole nimetatud protseduuridega kuidagi oma müügi- ega käibenumbreid moonutanud ning et meie tegevusaruanded on esitatud korrektselt.  Et tulevikus igasuguseid kahtlustusi vältida, oleme tänaseksloobunud ka kõikvõimalikest tehinguvormidest, mis võiks Ravimiameti esindajate või teiste asutuste silmis ebaselged paista,» kinnitas Kadak.

Tamro Baltics on Baltimaade suurim ravimite hulgi- ja jaemüügiettevõte, andes regioonis tööd üle 1200 töötajale. Ettevõte kuulub Phoenix gruppi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles