Technopolise büroohoone ehitus on Tallinna kõige korralikum ehitusplats

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil on Technopolise kolmiktorni ehitus, mida ehitab NCC.
Pildil on Technopolise kolmiktorni ehitus, mida ehitab NCC. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Tallinna linnavalitsuse komisjon käis läbi 49 ehitusobjekti ja tunnistas selle aasta kõige korralikumaks ehitusplatsiks Technopolis Ülemiste büroohoone ehituse, kus ehitab AS NCC Ehitus.

2012. aastal hinnati ehitusobjekte 16 korral, kontrolliti 49 ehitusobjekti heakorda, kus tegutsesid 25 erinevat ehitusfirmat. Iga ülevaatuse lõppedes valis komisjon kontrollreidi parima ehitusplatsiga ehitusfirma. NCC Ehitus AS Technopolis Ülemiste büroohooneehitusplats osutus parimaks neljal reidil. Ehitusobjekti territoorium oli ümbritsetud piiretega, objektile oli paigaldatud vastavalt Tallinna linna heakorra eeskirjale teabetahvel ehitustöö tegija kohta. Korrektselt olid ladustatud nii ehitusmaterjalid kui olmepraht, hoiti korras ja puhastati objekti juurdepääsuteed. Kõrghaljastus oli kaitstud nõuetekohaselt.

«Heakorrastatud ehitusplats on märk kõrgest töökultuurist, mis on eelduseks ka ehitustööde kvaliteedile,» ütles Tallinna abilinnapea Kalle Klandorf. «Oluline on ka see, et korrastatud ehitusplats hoiab ümbritsevad tänavad tolmust ja prahist puhta, tagades linnakodanikele normaalse elukeskkonna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles