Idea uus juht tuleb Starmanist

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Idea uus juht Timo Hartikainen
Idea uus juht Timo Hartikainen Foto: Erakogu

Reklaamiagentuuri Idea juht Evelin Mägioja paneb ameti maha ja hakkab iseseisvaks ettevõtjaks. Ideat hakkab juhtima Timo Hartikainen, kes seni töötas Starmanis.

Eesti suuremate reklaamiagentuuride hulka kuuluva Idea AD nõukogu esimehe ja partneri Mark Eikneri sõnul tugevdas 2010. aastal ettevõtet juhtima asunud Evelin Mägioja oluliselt Idea positsiooni Eesti reklaamibüroode seas.

«Starman ja Idea on partnerid 2009. aastast alates. Oleme Timo Hartikaineni selle aja jooksul tundma õppinud kui sihikindlat ja loomingulist juhti, kes kannab meiega sarnaseid väärtusi,» ütles Mark Eikner.  

Evelin Mägioja sõnul mahub Ideas töötatud kahe aasta sisse palju tööd, säravaid edulugusid ning võite Kuldmuna reklaamikonkursilt. «Erakordselt põnev aeg minu elus,» sõnab Mägioja, kelle juhtimisel suurenes eelmisel aastal Idea reklaamibüroo agentuuri müügitulu rohkem kui poole võrra.

Timo Hartikaineni sõnul on tal avanenud erakordne võimalus asuda võimeka tiimi etteotsa, mille head toimimist on ta Starmani turundusjuhina saanud aastaid lähedalt jälgida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles