Tele2 Starmani ostmisest: me ei kommenteeri kuulujutte

Kalev Aasmäe
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tele2 Eesti juhatuse esimees Mindaugas Ubartas.
Tele2 Eesti juhatuse esimees Mindaugas Ubartas. Foto: Andres Haabu

Tele2 Baltikumi regiooni juht Mindaugas Ubartas ei soovinud kommenteerida kuuldusi, mille kohaselt Rootsi telekomikontsern Tele2 on huvitatud Starmani ostmisest või selles osaluse omandamisest.

Küsimusele, kuidas plaanib Tele2 Eestis oma äri kasvatada ning kas Starmani ostmisest ollakse huvitatud, Ubartas otsest vastust ei andnud.

«Me üritame saavutada nii orgaanilist kasvu, kui ka samas kaalume võimaluste avanedes erinevaid kohalike ettevõtete ülevõtmisi,» ütles ta.

«Need (Starmani võimalikku omandamist puudutavad, toim) küsimused on huvitavad. Jah, ma nägin täna lehtedes ilmunud kuuldusi, kuid kuulujutte me ei kommenteeri,» ütles Ubartas E24-le.

«Tele2 on kindlasti kõikidel turgudel oma äri kasvatamistest huvitatud ning Eesti ei ole selles mõttes erandiks. Sel aastal saime me Televõrgu õnnelikeks ostjateks, mis teeb meid oluliselt tugevamaks tegijaks fiiberoptika ja andmesideäris. Samuti oleme sel aastal alustanud oma 4G võrgu üles ehitamisega - seda on võimalik hetkel juba Tallinnas ja selle äärelinnades kasutada,» lisas ta.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles