Twitter võib tulla «oma» Instagramiga välja juba sellel aastal

Kalev Aasmäe
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Twitter
Twitter Foto: SCANPIX

Mitme allika sõnul on Twitter katsetamas oma uut mobiilirakendust, mis lubaks fotode sotsiaalvõrgustikku üleslaadimisel kasutada Instagramile sarnaseid filtreid.

AllThingsD andmetel loodab Twitter antud võimalusega turule tulla juba sellel pühadehooajal, seejuures ei hoia ettevõte seda ka erilises saladuses - tegevjuht Jack Dorsey postitas möödunud nädalavahetusel oma kontole Square'i töökaaslastest ja lennukitiivast must-valge filtri läbinud pilte.

Konkurent Facebookile kuuluva Instagrami võimaluste piiramine suhtlusvõrgustikus ning sellele alternatiivi loomine on analüütikute hinnangul ettevõtte tulevikku silmas pidades loogiline samm. 

Twitter eemaldas eelmisel nädalal võimaluse Instagrami postitusi tavaliste «säutsudega» ühes infovoos kuvada, muudatuse järgselt tuleb pildi kuvamiseks sellele eraldi klikkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles