ABB Grupp hakkab BMW-le roboteid tarnima

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ABB robotid.
ABB robotid. Foto: ABB

ABB sõlmis raamlepingu BMW-ga 2100 tööstusroboti tarnimiseks viie aasta jooksul.


Robotid paigaldatakse BMW 1. seeria, 3. seeria, X5-seeria ja Mini mudelite kerekoosteliinidele ettevõtte tehastes Saksamaal, Suurbritannias ja USA-s.

«Meil on hea meel, et BMW on usaldanud tootmisliinide täiustamise kolmes riigis ABB-le. Meie innovatiivsed robotid tagavad kliendile kõrge toodangu kvaliteedi ja aitavad tal püsida jätkuvalt konkurentsis,» ütles ABB robootikadivisjoni juht Anders Jonsson

ABB tarnib ja paigaldab BMW tehastesse mitmesugused erinevad robotimudelid, sealhulgas IRB 6640, 6620 ja 7600 ning uue põlvkonna roboti IRB 4600, mis on kompaktne ja kergekaaluline ning omas klassis suurima tööulatusega tööstusrobot.

ABB on maailma juhtiv tööstusrobotite valmistaja. Keskendumine erinevate lahenduste pakkumisele aitab klientidel suurendada tootlikkust, parandada toodete kvaliteeti ja tõsta töötajate turvalisust. ABB on paigaldanud üle maailma rohkem kui 160 000 robotit.

ABB on ülemaailmne tehnoloogialiider energeetika ja automaatika valdkonnas, mille klientideks on infrastruktuuri- ja tööstusettevõtted. Kontsern annab tööd ligi 120 000-le inimesele sajas riigis.

Eestis tegutseb ABB alates 1992. aastast, ettevõtte mahukaimad tegevusvaldkonnad on tuulegeneraatorite ja sagedusmuundurite tootmine, ülekandevõrkude ja jaotusalajaamade projektide elluviimine ning täishooldusteenuse pakkumine tööstusklientidele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles