Reval Hotels usub suvel tulevat piisavalt turiste

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hotell Olümpia..
Hotell Olümpia.. Foto: Peeter Langovits.

Suvised suurüritused Tallinnas ja Baltimaade turistid annavad klientidepõuas hotellidele lootust, et vähemalt suvisel turismihooajal tuleb külastajaid piisavalt, usub Reval Hotelsi Eesti regioonijuht Tiina Reijonen.


«Me usume, et turiste tuleb piisavalt, sest suvel on nii suurüritusi kui kindlasti ka Baltimaade piires reisijaid,» kinnitas Reijonen. «Samas on reiside planeerimis- ja broneerimisaeg lühenenud ning seetõttu on suve numbreid ennustada väga keeruline.»

Ehkki Baltimaades on majutusasutustele kehtestatud erinevad käibemaksumäärad, on kõigis kolmes riigis majutusasutuste olukord praegu üpris sarnane, kinnitas Reijonen. «Globaalne majanduskriis annab ennast igal pool märku. Inimesed vähendavad reisimist ja lennufirmad hõrendavad või sulgevad liine,» sõnas ta.

Tallinnas Park, Central ja Olümpia hotelle pidav Reval Hotels on nagu konkurendidki hindu alandanus, enam on Reijoneni sõnul kampaaniapakkumisi, mis keskenduvad just soodsale hinnale.

Reval Hotels peab lisaks kolmele Tallinna hotellile ka kolme hotelli Lätis, nelja Leedus ning üht vastavatud hotelli Sankt-Peterburis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles