Hansabussi uus juht Lätis on Andrus Koha

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansabuss
Hansabuss Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Esmaspäevast, 3. detsembrist alustas Hansabuss ASi Läti tegevjuhina tööd Andrus Koha, kelle uute töökohustuste hulka kuulub ettevõtte üldjuhtimine ning firma arendamine Läti turul.

Kohal on 20-aastane töökogemus Eesti suuremates börsiettevõtetes tootmis- ja teenindusvaldkonnas. Ta on varem töötanud Olympic Entertainment Groupi Valgevene tütarfirma FE Olympic Casino Bel juhatajana.

Erinevatel töökohtadel on Koha tegelenud nii ettevõtte rahanduse korraldamise, eelarvestamise, ekspansiivse laienemise kui ka üldjuhtimisega. «Usun, et uus töökoht Hansabussi tegevjuhina Lätis saab olema põnev ja väljakutseid pakkuv,» lausus Koha, selgitades, et tema ülesanne on  Hansabussi positsiooni kindlustamine Läti turul ja turuosa suurendamine uutel ärisuundadel.

Hansabuss Gruppi kuulub 3 ettevõtet: AS Hansabuss, AS Mulgi Reisid ja Hansabuss Latvia SIA. Ettevõtted opereerivad kokku ligi 200 bussi, enam kui 120 rendisõidukit ja kuut erinevat kaubamärki. Grupi eelmise aasta käive oli 13,5 miljonit eurot. Ettevõttes töötab ligi 400 töötajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles