Eestimaa Looduse Fondi uus juht on Silvia Lotman

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eestimaa Looduse Fond.
Eestimaa Looduse Fond. Foto: elfond.ee

Eestimaa Looduse Fondi (ELF) uus juhatuse esimees on looduskaitse ekspert Silvia Lotman. Juhatuses jätkavad tööd aseesimehena Tarmo Tüür ja juhatuse liikmena Kadri Kalmus.

«Väga hea on asuda organisatsiooni etteotsa, mida on aastaid väga läbimõeldult ja süsteemselt juhitud,» ütles Lotman.  «Kõik juhatuse liikmed panustavad oma aega ja teadmisi selle nimel, et ELF saaks oma tööd looduse kaitsmisel jätkata ning organisatsioonina areneda - selles muudatusi ei tule.»

2004ndast aastast ELFi juhatuse esimehena töötanud Jüri-Ott Salm jätkab pärast väljateenitud puhkust  ELFi uuringuprojektides osalemist -  koostab maakasutuse muutuse ja kasvuhoonegaaside analüüsi ning jätkab Praxise valitsuse valvurite tegevusprogrammis keskkonnavalvurina.

ELFi nõukogusse valiti 28. novembril uute liikmetena suurulukite ekspert Peep Männil ning bioloog ja Let’s Do It Worldi üks eestvedajaid Toomas Trapido. Nõukogust astus vabatahtlikult välja Sakarias J. Leppik.  Ülejäänud nõukogu jätkab endises koosseisus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles