Keit Pentus-Rosimannus: labane väljapressimine!

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus.
Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus. Foto: Liis Treimann

Keskkonnaminister Keit Pentus-Rosimannus ütles Autorollo lugu kommenteerides, et käsitleb tema ja Rain Rosimannuse vastu esitatud poole miljoni eurost hagi labase väljapressimisena.

«Kuna antud tsiviilasjas saab tegu olema kohtuvaidlusega, ei saa ma kahjuks kommenteerida rohkemat, kui et mina ei ole OÜ Autorollo majandustegevusega seotud olnud, ma ei ole kahjustanud selle ettevõtte võlausaldajate huve,» ütles Pentus-Rosimannus. «Ausalt öeldes käsitlen kogu seda lugu labase väljapressimisena. Tsiviilhagi on selle esitajad tutvustanud küll meediale, mulle seda praeguse hetkeni saadetud ei ole.»

Äripäev kirjutas eelmisel nädalal, kuidas Keit Pentus-Rosimannuse ja Rain Rosimannuse soovitusel pandi Keidi isa Väino Pentuse raskustesse sattunud firma Autorollo asju ajama advokaat Siim Roode. Väidetavalt viidi Roode juhtimise ajal ettevõttest välja masinapark ja firma andis kahtlasi sularahalaene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles