Bookinghouse.net: viime tegevuse Leetu ära

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bookinghouse.ee.
Bookinghouse.ee. Foto: Postimees

Interneti teel lennupiletite müümisega tegeleva Bookinghouse.net-i omanik UAB Interneto Partneris likvideerib Eestis asutatud aktsiaseltsi ning viib firma tegevuse Vilniusesse üle.


«Meie sihiks on alati kõige optimaalsem ärimudel, mis aitab tõsta efektiivsust ja seeläbi pakkuda klientidele strateegilistel turgudel parimat hinnapoliitikat. Meie pikaajaline strateegia sisaldab endas tegevuste koondamist ühte keskusse, mis võimaldab optimeerida ärikulusid,» põhjendas Bookinghouse.net-i opereeriva Interneto Partneris tegevjuht Evaldas Tylas.

Juht lükkas resoluutselt ümber Eesti meedias levinud kuulujutud Bookinghouse.net-i likvideerimise kohta. «Selline info on reaalsusest kaugel. Bookinghouse AS-i sulgemine on lihtsalt osa ümberkorraldustest. Piletimüük internetis jätkub, pakkudes klientidele endiselt parimaid lahendusi,» rõhutas Tylas. Tema sõnul algatatakse ka väärinfo levikut puudutav uurimine.

Bookinghouse`i üheks loojaks ja omanikuks oli endine Hansapanga juhatuse liige Andres Liinat, osanike ringi on kuulunud veel endine hoiupankur Olari Taal ja IT-firma Abobase Systems omanik Kaido Saarma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles