Hääl toetab Paldiski linnavalitsust

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiti Hääl.
Heiti Hääl. Foto: Peeter Langovits

Suurettevõtja Heiti Häälega seotud firmalt ruume üüriv Paldiski linnavalitsus saab rendi maksmiseks Hääle juhitud heategevusfondilt Uus Laine igal kuul 4500 eurot toetust, kirjutab Äripäev. 

Tänavu märtsis sõlmisid Paldiski linnapea Kaupo Kallas, MTÜ Heategevusfond Uus Laine juhatuse liige Heiti Hääl ja Pakri Plaza OÜ volitatud esindaja Toomas Virro toetuse maksmise kokkuleppe. Selle järgi maksab heategevusfond igakuiselt Rae tn 38 üüripindade eest, mida linnavalitsus üürib Pakri Plazalt, 4500 eurot toetust.

Heategevusfondi Uus Laine asutajad on Häälega seotud ettevõtted, teiste seas ka Pakri Plaza. Hääl on Pakri Plaza juhatuse liige.

«Need ettevõtted soovisid ühiselt, et linnavalitsus ei näeks välja nagu «mutimullahunnik», vaid oleks koht, kuhu linna tulevastel ja ka praegustel ettevõtjatel ja külalistel oleks meeldiv tulla,» selgitas Hääl. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles