Nissan esitles 370Z rotsterit

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Nissan

Nissan esitles New Yorgis peetaval autonäitusel 370Z avatud versiooni Roadster.


Nagu juba varem teatatud, varustatakse masin pehme riidest katusega, mitte raskema metallist konstruktsiooniga. Katuse eemaldamine käib siiski automaatselt ning autos viibijatel pole vaja peale nupulevajutamise selleks midagi muud teha, kirjutab

Autonet.ee

.

Rotsterit viib edasi 332-hobujõuline V6 bensiinimootor, mille kubatuuriks lubatakse 3,7 liitrit. Maksimaalseks pöördemomendiks teatatakse 366 Nm pööretel 5 200 p/min. Varustusse kuulub veel kas seitsmekäiguline automaat või kuuekäiguline manuaalkast.

Tänu kere tugevdustele sai see kupeest veidi raskem ning seetõttu ka dünaamilised parameetrid on veidi tagasihoidlikumad. Paigalt sajani kiirenduseks kulutatakse ümmarguselt kuus sekundit, tippkiiruse kohta info puudub.

Euroopasse võiks autot oodata juba eeloleval sügisel, Eestisse suure tõenäosusega 2010. aastal. USAs hakkab see maksma alates 29 930 dollarist ehk 352 093 kroonist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles