Energiaturg.ee: elektrimüüjad langetavad turu avanemise lähenedes hindasid

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moonika Kukke
Moonika Kukke Foto: Mihkel Maripuu

Hinnavõrdlusportaali Energiaturg.ee andmetel langetas Eesti Energia nädalavahetusel elektrihindu pakettides «Kindel» ja «Kombineeritud». 220 Energia lisas pakkumistesse neli uut fikseeritud hinnapaketti ning langetas olemasolevate pakettide hindasid. Elektrum Eesti langetas paketi «Säästu Klõps»hinda kampaania käigus.

Eesti Energia langetas nädalavahetusel paketi «Kindel» ühe- kui ka kahetariifseid hindu vahemikus 0,01 kuni 0,17 senti ja paketi «Kombineeritud» ühe- kui ka kahetariifseid hindu 0,08 kuni 0,16 senti.  Ettevõte langetas ka «Kombineeritud» paketi marginaale 0,01 kuni 0,02 senti, teatas Energiaturg.ee.

220 Energia lisas eelmisel nädalal pakkumiste hulka lisaks üheksa kuu pakettidele neli uut fikseeritud hinnaga 12 kuu paketti ning langetas olemasolevate üheksa kuu «Garanteeritud» pakettide hindasid 0,05 kuni 0,15 senti.

 Elektrum Eesti langetas 2.detsembrini paketi «Säästu Klõps» tariifi hinda kampaania raames 0,05 senti. Elektrum Eesti paketi «Aktiivne Klõps» kampaania lõppes eile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles