Riigi Kinnisvaral head majandustulemused

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti raha.
Eesti raha. Foto: Toomas Huik

Riigi Kinnisvara mullune käive oli 394,8 miljonit krooni, 175 miljonit krooni rohkem kui 2007. aastal.


Ärikasum oli 2008. aastal 138 miljonit krooni, suurenedes aastaga 59 miljoni krooni võrra. Ettevõtte puhaskasum suurenes 15 miljoni krooni võrra ja oli aruandeaastal 82,2 miljonit krooni võrreldes 2007. aasta 66,9 miljoni krooniga.

RKAS-i juhtimisel viidi möödunud aastal lõpule 28 hoone või selle osa ehitus- ja renoveerimistööd, neist koolihooneid valmis 8 ja teisi uusehitisi 8. Lõppes edukalt kolme aastane justiitshoonete renoveerimisprogramm kolmeteistkümne objekti mahus.

Suurematest uusehitistest ja rekonstrueeritud hoonetest valmisid: Viru Vangla, Politseiameti sidetehnikatalituse hoone, kohtumajad Raplas, Pärnus, Rakveres, Viljandis ja Võrus. Huvitavamatest objektidest on Raudna põhikooli spordihoone tänu keskkonda sulanduvale arhitektuurile ja vana ringtalli oskuslikule ärakasutamisele saanud mitmeid tunnustusi. Alustati Koidula raudteepiirijaama rajamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles