Saare maavalitsus küsib raha teisipäevasteks lendudeks

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lennuk.
Lennuk. Foto: Siim Kumpas

Saare maavalitsus taotleb järgmiseks aastaks ühistransporditoetust summas, mis võimaldaks Kuressaare ja Tallinna vahet lennuki lendama panna ka teisipäeval.

Saare maavanem Kaido Kaasik ütles, et maavalitsus on majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumiga teisipäevase lennu osas läbi rääkinud ja selleks läheb täiendavalt vaja 200 000 eurot, kirjutab Saarte Hääl.

Kuna raha eraldamise otsustab riigieelarve vastuvõtmisega riigikogus, siis on Kaasik lennugraafiku tihendamist arutanud ka kõigi Saaremaalt valitud riigikogu liikmetega.

Saare maavalitsuse ühistranspordinõuniku Taavi Kurisoo sõnul võib reisijatelt saadud tagasiside põhjal öelda, et inimesed tunnevad teisipäevastest lendudest jätkuvalt puudust.

Praegu toimuvad lennud Tallinna–Kuressaare lennuliinil 18-kohalise lennukiga viiel päeval nädalas: esmaspäeviti, kolmapäeviti, neljapäeviti, reedeti ja pühapäeviti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles