Seeder arutab Läti kolleegiga ELi põllumajanduspoliitika tuleviku üle

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helir-Valdor Seeder
Helir-Valdor Seeder Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder on teisipäeval, 20. novembril visiidil Lätis, kus koos Eesti Piimaliidu esindajatega külastab kohalikke piimatööstusi ja kohtub Läti põllumajandusministri Laimdota Straujumaga.

Kohtumisel Läti põllumajandusministriga arutatakse EL ühise põllumajanduspoliitika tuleviku teemadel ja ühistegevuse rolli üle piimandussektori arendamisel.

«Läti on juba sel perioodil rakendanud investeeringumeedet ühistulisele töötlemisele – meil on nüüd võimalus lõunanaabrite kogemusest õppida,» ütles põllumajandusminister Helir-Valdor Seeder.

Ministrit saadavad visiidil välissuhete ja arenduse asekantsler Olavi Petron, nõunik Kalle Liebert, kaubanduse, põllumajandussaadusi töötleva tööstuse osakonna nõunik Taavi Kand, välissuhete ja eurokoordinatsiooni osakonna peaspetsialist Galina Jevgrafova, Eesti Piimaliidu juhatuse esimees Jaanus Murakas ja tegevdirektor Tiina Saron.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles