LHV vähendas kahjumit

Gert D. Hankewitz
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LHV panga kontor
LHV panga kontor Foto: Laura Oks

LHV Panga kolme kvartali kahjumiks kujunes 1,3 miljonit eurot, mis on kaks korda vähem kui eelmisel aastal samal perioodil.

LHV Pank teenis kolme kvartaliga 4,4 miljonit eurot puhast intressitulu, 1,9 miljonit eurot puhast teenustasutulu ja sai 0,4 miljonit eurot finantstulu. Kokku oli panga puhastulu 6,7 miljonit eurot, kulud 7,1 miljonit eurot ja laenuprovisjonid 0,8 miljonit eurot. Panga puhastulu oli 67 protsenti suurem ja kulud 11 protsenti suuremad kui eelmise aasta samal perioodil.

Kolmanda kvartali lõpu seisuga oli LHV Panga bilansimaht 295 miljonit eurot, mis on 29 protsenti suurem kui aasta alguses. Panga hoiuste maht kasvas kolmanda kvartali lõpuks 270 miljoni euroni, mida on aasta algusega võrreldes 29 protsenti rohkem.

Sellest 66 miljonit eurot olid nõudmiseni ja 203 miljonit eurot tähtajalised hoiused. Nõudmiseni hoiuste osakaal tõusis 25-protsendini kõikidest hoiustest. Panga laenuportfelli maht tõusis kolmanda kvartali lõpuks 89 miljoni euroni ja võlakirjaportfell 116 miljoni euroni, mis on vastavalt 33 ja 53 protsenti enam kui aasta algul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles