Vaata, kes kandideerivad aasta ettevõtjaks

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oleg Ossinovski.
Oleg Ossinovski. Foto: Liis Treimann

Homme õhtul kuulutab president Toomas Hendrik Ilves välja Eesti aasta ettevõtja.

Eesti aasta ettevõtja tiitlile kandideerivad tänavu Igor Berman Elme Metall OÜst, Ivar Paplavskis Aeroc ASist, Kaido Maisvee Lasita Maja ASist, Oleg Ossinovski Skinest Rail ASist, Rain Rannu Fortumo OÜst ning Ruth Oltjer Chemi-Pharm OÜst.

«Eesti aasta ettevõtja konkurss on läbi nende viie aasta olnud suurepärane stardipakk mitmetele tublidele ettevõtjatele, kes on selle kaudu saanud võimaluse ennast ja oma tegevust Eesti avalikkusele paremini tutvustada,» rääkis konkursi korraldaja Ernst & Young Baltic ASi partner Ranno Tingas. «Tänavustele finalistidele on omane oskus tänastes küllaltki ebastabiilsetes majandusoludes oskuslikult navigeerida. Neid iseloomustab tugev veendumus, et nemad ise kontrollivad oma äriga seotud sündmusi ja olukordi ning seetõttu näevad nad võimalusi seal, kus teised näevad probleeme. Lisaks veel ekspordivõimekus, uute tehnoloogiate kasutuselevõtt ja ka üldine ärieetika on need mõõdupuud, mille järgi parimatest parimaid ettevõtjaid hinnata.»

Eesti aasta ettevõtjat valib žürii koosseisus: Aavo Kokk (Catella Corporate Finance), Ants Laos (Viru Keemia Grupp AS), Heldur Meerits (Audentes AS), Marika Priske (Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium), Hans H. Luik (Eesti Ekspress), Jaan Männik (Eesti Pank) ja Priit Alamäe (Nortal AS, Eesti Aasta Ettevõtja 2011 esindaja).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles