Pankrotihaldur müüb taas iDreami kaubamärki

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiljuti läks pankrotti arvutikaupluste kett Enter.
Hiljuti läks pankrotti arvutikaupluste kett Enter. Foto: Mihkel Maripuu

Pankrotihaldur Peep Lillemäe müüb taas enampakkumisel pankrotis AS-ile Enter Itmarket kuuluvat kaubamärki iDream.

20. novembril Tallinnas Peep Lillemäe Õigusbüroo OÜ-s toimuval enampakkumisel on iDreami kaubamärgi alghind 1750 eurot, millele lisandub käibemaks.

Lisaks müüb haldur 20. novembril toimuvatel kordusenampakkumistel Enter Itmarketi kaubamärke Uks digimaailma alghinnaga 500 eurot, DigiDoctor alghinnaga 175 eurot, it-center enter alghinnaga 50 eurot ja it-market-enter alghinnaga 50 eurot. Hindadele lisandub käibemaks.

Haldur on Enter Itmarketi kaubamärke algselt kõrgema alghinnaga korduvalt müüa üritanud. Tänavu märtsi enampakkumisel oli iDreami kaubamärgi alghind 100 000 eurot, Uks digimaailma kaubamärgil 50 000 eurot ja it-center enter kaubamärgil 5 000 eurot pluss käibemaks.

Harju maakohus kuulutas Enter Itmarketi pankroti välja 2009. aasta septembris. Enter Itmarketi emafirma, Eesti kunagine suurim arvutitootja ja edasimüüja ML Arvutid AS läks 2010. aasta suvel samuti pankrotti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles