Sõõrumaa Taskila palkamisest: selle peale annab ikka tulla!

Sirje Niitra
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmas Sõõrumaa.
Urmas Sõõrumaa. Foto: Andres Haabu

Panna lennufirma etteotsa ilma igasuguse konkursita inimene, kellele maksta müstilist palka ja seada talle veel ebareaalsed eesmärgid – no selle peale ikka annab tulla, ütles ärimees Urmas Sõõrumaa.

«Usun, et iga inimene, kes on lugenud läbi kaks artiklit lennundusest ja ise lennukis istunud, saab aru, et lennundus on terves maailmas miinuses. Samas on lennuliinid riigi taristu osana väga vajalikud. Sellises olukorras panna lennufirma etteotsa ilma igasuguse konkursita inimene, kellele maksta müstilist palka ja seada talle veel ebareaalsed eesmärgid – no selle peale ikka annab tulla,» ütles Sõõrumaa intervjuus Postimehele.

Tema sõnul on ja jääb Estonian Air pisikeseks regionaalseks lennufirmaks ja seda tuleb mõistlikult juhtida. «Kasumist ei maksa unistadagi, aga kahjum ei tohiks olla ka nii suur nagu praegu. Võimalikult palju peaks olema lennuliine lähiriikide suurtesse linnadesse, kust saab edasi lennata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles