Merko pistise andmise kahtlustuses täpsustus

Kaja Koovit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees

Täna täpsustati Merko Ehituse Ivo Parbusele pistise andmise kahtlustust, kinnistute arv kahanes seitsmelt kolmele ning ülejäänud nelja kinnistu osas said kahlustuse Merko Ehituse tütarfirmad.

Kui varasemas kahtlustuses väideti, et pistis on antud eesmärgiga kiirendada seitsme kinnistu planeeringute asjaajamist, siis tänase täpsustuse kohaselt vähenes see kinnistute arv kolmeni. Ülejäänud nelja kinnistu planeeringu osas esitati sama pistiseeseme suhtes täna kahtlustus Merko Ehituse tütarfirmadele OÜ Woody, OÜ Metsailu ja OÜ Constancia.

Lisaks 25 000 kroonisele Estraveli kinkekaardile on Merko Ehituse kahtlustusse pistisena lisatud ka 410 krooni maksev raamat «Eesti Talurahva Arhitektuur». Tütarfirmade kahtlustuses on pistisena ära märgitud Estraveli kinkekaart summas 25 000 krooni, 410 krooni maksev raamat ja 15 000 krooni maksev Estraveli kinkekaart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles