Rahandusministeeriumi asekantsleri kohale kandideerib 20 inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige suurem personali koguvoolavus oli mullu rahandusministeeriumi valitsemisalas.
Kõige suurem personali koguvoolavus oli mullu rahandusministeeriumi valitsemisalas. Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Rahandusministeeriumi tugitegevuste asekantsleri konkursile laekus tähtajaks 20 avaldust.

Riigikantselei juures tegutsev kõrgemate riigiametnike konkursi- ja atesteerimiskomisjon otsustab 7. novembril, keda konkursil osalema lubada ning millised hindamisvoorud läbi viiakse, teatas riigikantselei BNSile.

Rahandusministeerium ootas tugitegevuste asekantsleri kandidaatidelt magistrikraadi või sellele vastav kvalifikatsiooni, vähemal viie aasta pikkust töökogemust kõrgharidust nõudval ametikohal ja vähemalt kolme aasta pikkust juhtimiskogemust.

Samuti ootas ministeerium kandidaatidelt häid majandusalaseid teadmisi, avaliku sektori majandustegevuse ja eelarve kujundamise põhimõtete tundmist, häid teadmisi ja soovitavalt kogemust organisatsiooni finantsjuhtimise ja eelarvestamise valdkonnas ning kogemust strateegilises juhtimises, protsessi-, kvaliteedi- ja tulemusjuhtimises ning muudatuste juhtimises.

Lisaks eesti keelele peab kandidaat valdama inglise keelt kõrgtasemel või kaht võõrkeelt kesktasemel ametialase sõnavara valdamisega.

Tugitegevuste asekantsleri ametikoha palk on alates 2500 eurost.

Asekantsler hakkab vastutama ministeeriumi ja tema valitsemisala arendustegevuse koordineerimise, tegevuseks vajalike ressursside arendamise ja säästliku kasutamisega seotud küsimuste eest ning koordineerima ministeeriumi hallatava rahandusministeeriumi infotehnoloogiakeskuse tegevust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles