Imatra Elekter pakub kodutarbijale esialgu ainult ühte elektripaketti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Imatra Elekter teatas, et kuna fikseeritud hinnaga elektripakettide seadusandlik taust on käesoleval ajal ebaselge, pakub ettevõte kodutarbijatele üksnes börsihinnast sõltuvat paketti Täpne.

Täpse paketi elektrienergia hind sõltub Nord Pool Spot elektribörsi Eesti hinnapiirkonna hinnast. Väiketarbijatel moodustub hind kuu kaalutud keskmise hinna alusel ning suurtarbijatel on võimalik osta elektrienergiat börsi tunnipõhiste hindade alusel, teatas ettevõte.

Väiketarbijatel on võimalik valida nii ühe- kui ka kahetariifset arvestust. Sõlmitav leping on tähtajatu ning selle lõpetamisega ei kaasne mingeid lepingu lõpetamise tasusid.

Täpne paketis kodutarbijale lisandub tavalise elektri keskmisele börsihinnale põhitariif 0,27 eurosenti kilovatt-tunnist ja rohelise energia puhul selle börsihinnale 0,29 eurosenti kilovatt-tunnist.

Äritarbijatel on võimalik valida elektripakettide Täpne ja Püsiv vahel.

Püsiva paketi puhul on tarbijal lepingu perioodi jooksul elektrienergia hind fikseeritud. Imatra Elekter pakub oma äriklientidele kuue- ja 12-kuulisi lepinguid.

Samuti pakub Imatra Elekter oma võrgupiirkonna tarbijatele riiklikult reguleeritud üldteenust.

Elektrilepinguid tulevaks aastaks hakkab Imatra sõlmima neljapäevast.

Imatra hinnakirjaga saab tutvuda siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles