EVR Cargo uus juht: perele on see otsus kergendus

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ahto Altjõe
Ahto Altjõe Foto: Toomas Huik / Postimees

EVR Cargo uus juht Ahto Altjõe ütles, et perekondlikus mõttes on asumine EVR Cargo juhiks kergendus, sest viimased aastat on möödunud iganädalaselt Tallinna ja Kiievi vahel pendeldades.

«Esmaspäevast reedeni Kiievis, nädalavahetusel kodus,» kirjeldas oma elu Altjõe, kes viimased neli aastat juhtis Nordeconi Ukraina ärisid.  

Aastate eest on Altjõe Eesti Raudtees 1,5 aastat töötanud. Kui palju ettevõte vahepeal muutunud on? «11 aastat tagasi olid vedurid ja vagunid, täna on juurde tulnud turundus ja kliendid,» ütles Altjõe. «Sisuliselt pool ettevõtet on tulnud juurde ning mõtteviis on kõvasti muutunud, enne oli töö rauaga, nüüd on töö inimestega.»

Altjõe ütles, et kõige pakilisemad tööülesanded uues töökohas on seotud Eesti Raudtee tütarfirmade lahutamisega. «Struktuur ja inimesed on vaja paika saada,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles