Lawini advokaadibüroo sai taas maineka auhinna

Kristina Traks
, majandusajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Euroopa üks mainekamaid õigusalaseid ajakirju The Lawyer kuulutas kolmandat korda Lawini parimaks advokaadibürooks Baltikumis. Tegemist on juuraalal väga olulise tunnustusega.

Lawin on Balti riikides suurim äritehingute nõustaja. Ettevõtte juhatuse esimene Peeter Lepiku sõnul on The Lawyeri auhindade jagamise juures oluline see, et kõrgemaid auhindu võidab kvaliteet, mitte kvantiteet. «Meil on büroos üks põhimõtteid, et «kvantiteet loeb, kvaliteet määrab»,» ütles Lepik. «See tähendab, et oleme küll olnud Baltikumis suurima arvu tehingute nõustaja, kuid meid ei tee ainulaadseks mitte projektide hulk, vaid meie järjepidev osalemine suuremates ja keerukamates õiguslikes projektides.»

The Lawyeri Ühendkuningriigi auhinnad on õigusvaldkonna peamiseks kvaliteedi mõõdupuuks olnud rohkem kui kümme aastat ja aastal 2009 otsustas ajakiri esmakordselt anda välja auhindu mandri-Euroopa parimatele advokaadibüroodele. Lawin oli The Lawyeri esimene Euroopa auhinna võitja Skandinaavia ja Baltikumi kategoorias aastal 2009 ning ainuke Baltikumi advokaadibüroo, mis on antud kategoorias üldse kunagi ära nimetatud.

Rahvusvaheliste ettevõtete juristidest ja erapraksiste juhtidest koosnev žürii hindab juhtivaid advokaadibüroosid rohkem kui 47 riigis. Valik tehakse järgmiste kriteeriumite alusel: strateegiline visioon, tugev partnerluseetika, head majandustulemused ning areng, järjepidevalt silmapaistvad tulemused valitud sektorites ning oskuslik talendijuhtimine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles