Äripäev lükkas Tallinki kohta avaldatud info ümber

Mirjam Mäekivi
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki logo
Tallinki logo Foto: Toomas Huik

Vastavalt ASi Tallink Grupp ja ASi Äripäev vahel sõlmitud kohtulikule kokkuleppele lükkab Äripäev ümber tunamullu 31. mai ajalehes avaldatud artiklis «Tallink vahetab sinimustvalge rublade vastu» sisaldunud ebaõiged andmed.


Äripäev kirjutab, et vale oli väide, mille kohaselt AS Tallink Grupp võtab reisilaevalt Victoria I Peterburi majandusfoorumi toimumise ajaks maha Eesti riigilipu ja majandusfoorumi korraldajad tasuvad Tallinkile Eesti riigilipu mahavõtmise eest viis miljonit krooni.

Sellist kokkulepet Tallink Grupi ja Peterburi majandusfoorumi korraldajate vahel ei sõlmitud.

Valeks osutus ka Äripäevas avaldatud faktiväide, mille kohaselt Tallink Grupp lubas reisilaeval Victoria I Peterburi majandusfoorumi toimumise ajal peita kõik sümbolid, mis viitavad, et laev on pärit Eestist.

Sellist lubadust Tallink Grupp majandusfoorumi korraldajatele ei andnud, vaid Tallinki kinnitusel katsid korraldajad majandusfoorumi toimumise ajal erinevate reklaamidega kinni ainult laevakerel olnud suured kirjad «TALLINK».

Loe kõnealuse juhtumi kohta lisaks!
Peterburi majandusfoorumiks kaob Tallinki laevalt Eesti lipp
Tallink kummutab väiteid Eesti sümboolikast loobumise kohta

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles