Microsoft üritab iPadi hinnaga lüüa

Kalev Aasmäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Microsoft Surface'i tahvelarvutite esitlus.
Microsoft Surface'i tahvelarvutite esitlus. Foto: SCANPIX

Microsoft teatas, et hakkab oma Surface RT tahvelarvuti WiFi ühenduse ja 32 GB salvestusmahuga versiooni müüma USA turul 499 dollariga, samas kui samade näitajatega iPad maksab 100 dollarit rohkem.

Samas ei ole selle hinna sees Touch Coveri nimeline füüsiline klaviatuur-kate.  Touch Coveriga varustatud Surface'i eest tuleb maksta kas 599 dollarit (32GB salvestusmahuga versioon) või 699 dollarit (64GB salvestusmahuga versioon), kirjutab Reuters.

ARMi protsessoriga varustatud Surface RT ei toeta varasemaid Windowsi rakendusi, samas tuleb sellega kaasa uus Microsoft Office Home and Student 2013 RT Preview, milles sisaldub Microsoft Word, PowerPoint, Excel ning OneNote. Lõppversiooni valmimisel on seda võimalik installeerida Windows Update'i kaudu.

Uus tahvelarvuti tuleb müüki samal ajal Windows 8 operatsioonisüsteemiga ehk 26. oktoobril.

Surface'i seeria võimsamate tehniliste näitajatega Windows 8 platvormi jooksutav mudel peaks turule tulema järgmise aasta alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles