Veebruar 2012 parim trükireklaam

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veebruar 2012 parim trükireklaam
Veebruar 2012 parim trükireklaam Foto: Postimees.ee

Veebruari parima trükireklaami tiitli võitis Saku Õlletehas AS reklaam ''Saku Originaal, abikaasaga''
 

Žürii kommentaar:
Selle reklaamiga on mul isiklik suhe. Seda reklaami lehes nähes puges kadeduseuss mu sisse (esimest korda viimase paari aasta jooksul) ja ütles: «Kuidas on küll võimalik nii head (print)reklaami teha.» Suurepärane idee – (edukas) eesti mees on elu jooksul ilmselt oma mitme kehakaalu jagu Saku Originaali sisse valanud ning muutunud vaikselt ka ise Saku Originaaliks, kelle käevangus endiselt kaunis ja toimekas eesti naine presidendi vastuvõtul.
Väga hea teostus, isegi meie esipaar on taustal äratuntav. Perfektsusest jäi puudu vaid see, et pildis kõrvuti kaks õlleklaasi – üks daami käes ja teine tootepildina –, aga võimalik, et siin on see koht, kus klient otsustas mängu sekkuda.
Au ja kiitus kõikidele tegijatele, tellijatele ja osalejatele ning ka žüriile, kes langetas otsuse võitja kohta minu meelest ühehäälselt.


Indrek Viiderfeld
Tabasco

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles