Michal: Eesti võiks pääseda esimeste seas kriisist

Alo Raun
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Reformierakonna peasekretäri Kristen Michali sõnul võib Eesti praeguse majanduspoliitika toel pääseda ühe esimesena majanduskriisist.


«On väga oluline, et me jätkaksime Eestile edu toonud parempoolset, rahanduslikult konservatiivset ning tuleviku ees vastutustundlikku majanduspoliitikat,» rääkis Michal erakonna üldkogul.

«Ma arvan, et Eesti parim võimalus on pääseda maailma majanduskriisist esimeste hulgas ning meie tänane majanduspoliitika annab selleks hea platvormi.»

Ka Euroopa tasemel on tema sõnul vaja iga päev võidelda vabaduse eest ja protektsionismi vastu.

«Meie mõjutada ja teha on valik, kas Euroopast saab suletud piiridega omasid eelistav vürstiriikide liit või vaba majanduse keskkond, millena meie teda näha tahame,» lisas Michal.

Ta meenutas, et erakondadel seisab sel aastal ees kaks suurt kvaliteediproovi. «Juunikuised europarlamendi valimised peegeldavad erakondade kui tervikute mainet ja sügisesed kohalikud valimised näitavad, milline erakond on elujõuline, milline pinda kaotamas,» rääkis ta.

«Reformierakond on igas mõttes valmis võitma europarlamendi valimised ning saavutama supertulemuse kohalikel valimisel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles